my life as a teenager
Welcome!

Hello There! I'm Syirah this owner of blogger. Welcome to this site. No HARSH WORDS using and please respect each other. Anon, Copycat and Haters are not allowed.

eks o eks o

Travel This Site



Thanks For Your Support!






Little Note

In love with someone special!

O.o

Hai hai hai....................................................... Harini aku nak cerita apa yang jadi selama aku tak update blog ni. First aku nak cerita pasal pindah, eh pindah ke? Hahaha. Yes mula-mula ayah aku kata aku memang kena pindah. Macam-macam ayah aku cakap, ayah aku marah sebab aku banyak buat hal. Sumpah tak boleh terima bila ayah kata macam tu tapi aku kena terima jugak la.Ya Allah sumpah Atirah, Amirah sedih gila. Kitorang menangis je dekat TL. Aku dah tak tahu nak cakap macam mana time. Yang ajiem pulak moody je. Aku pun macam hmmm. Semua orang please jangan macam tu. Then malam tu bila aku dah sampai Perak. My dad panggil untuk cakap pasal apa jadi dekat aku, then aku okay je lah. Then, ayah aku kata aku tak jadi pindah. Aku pun macam eh? Kat perak dah en -..- Pastu ayah aku kata tak pindah pun. Aku pun macam heh Horray Horray! :p Haha. But kena kem seminggu. Ahha, kem tu memang best tapi............. aku tak buat apa sgt. Duduk homestay online. Mwhaha. K sampai sini cerita jah. Yang benar, jah yang tak pernah benar.
Saturday, 28 July 2012 06:54 0 Talking